Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • A-merk motorolie, scherp geprijsd
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Kwaliteitsolie, scherpe prijzen!
  • Niet tevreden? Geld terug!
Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter 80ml

Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter 80 ml

Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter is een uiterst doeltreffende reinigingsvloeistof om de motor binnenin te ontdoen van storende afzettingen. lees meer

4,99
Prijs per stuk
Verwachte levertijd tijdelijk uitverkocht
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Kwaliteitsolie, scherpe prijzen!
  • Niet tevreden? Geld terug!
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter is een zeer effectieve reinigingsvloeistof. Verwijdert binnenin de motor de storende afzettingen. Lost slib- en lakvormers op. Alle soorten olie-oplosbare en in olie-onoplosbare resten worden losgemaakt en bij de daaropvolgende olieverversing uit het oliecircuit verwijderd. Hierdoor kunnen de schone motor en de verse olie hun volle kracht ontwikkelen.
 
Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter reinigt oliecirculatie en spoelt deze door bij motorvoertuigen met 4-takt-benzinemotoren. De gebruiksfrequentie is afhankelijk van de mate van vervuiling van het oliecircuit en de gebruikte oliekwaliteit. 80 ml (1 blik) is voldoende voor 0,8-2 l oliehoeveelheid.
 

Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter toepassing

80 ml (1 blik) voldoende voor 0,8-2 l olievulhoeveelheid. Vóór het verversen van de olie aan de bedrijfswarme motorolie toevoegen. Laat de motor vervolgens ca. 10 min. stationair draaien. Bij handgeschakelde transmissies tussentijds de koppelingshendel meerdere keren bedienen en enkele seconden ingetrokken houden. Vervolgens olieverversing en filtervervanging uitvoeren.

Liqui Moly Motorbike Engine Flush Shooter is compatibel met in de handel gebruikelijke motoroliën. Geschikt voor motorfietsen met natte koppeling.


Over Liqui Moly

Liqui Moly, het populairste motoroliemerk van Duitsland, onderzoekt, ontwikkelt en produceert al 60 jaar uitsluitend in Duitsland. Onderscheidingen als "Topmerk“ of "Best Brand“ weerspiegelen sinds jaren het hoge aanzien bij zowel vakmensen als ook bij de consument. 

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@motorolien.nl