1 / 2  Bezig met laden...
  • thumb_up Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*
  • thumb_up Afhaalmogelijkheid op 3500 PostNL locaties
  • thumb_up Niet tevreden? Geld terug!
  • thumb_up Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*
  • thumb_up Afhaalmogelijkheid op 3500 PostNL locaties
  • thumb_up Niet tevreden? Geld terug!
   1  2  

Waarom Castrol Edge?

Castrol Edge is meest geavanceerde motorolie van Castrol die is ontwikkeld voor automobilisten die alleen het beste van hun voertuig eisen. Het complete Castrol Edge assortiment is ontwikkeld om de ware motorprestaties te maximaliseren op de momenten waarop u die het hardst nodig heeft.

De huidige generatie motoren is kleiner en efficiënter, zonder enige toegeving te doen aan de prestaties. Deze ontwikkelingen in het motorontwerp leiden ertoe dat de olie zwaarder belast wordt. Om die te kunnen weerstaan, moeten oliën sterker zijn dan ooit.

Tijdens elke krukasomwenteling ontstaan er, terwijl de motor vermogen levert, in een cyclus door de hele motor intense wrijvingshotspots die niet langer dan microseconden bestaan. Allemaal bij elkaar kunnen deze wrijvingshotspots de motorprestaties tot wel 10% verminderen.

Voor mensen die van autorijden houden, is 10% van de motorprestaties inleveren gewoon geen optie. Castrol Edge met Fluid Titanium transformeert zodat hij sterker wordt onder druk en ontketent de ware motorprestaties.


Welke Castrol motorolie heb ik nodig?

Met de online tool van Castrol kunt u de juiste Castrol motorolie voor uw auto opzoeken. Klik hier om de online tool van Castrol op te starten. Daarnaast kunt u bij ons per Castrol Edge product de productgegevens en technische specificaties in PDF-formaat bekijken.