Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • A-merk motorolie, scherp geprijsd
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Kwaliteitsolie, scherpe prijzen!
  • Niet tevreden? Geld terug!

Nieuwe Castrol verpakkingen per augustus 2023! Klik hier voor meer info   1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Castrol Magnatec biedt een onmiddellijke bescherming voor uw motor vanaf het moment dat u start.

Om het hoofd te bieden aan steeds verder geürbaniseerde omgevingen hebben we Castrol MAGNATEC met DUALOCK-technologie ontwikkeld. De unieke DUALOCK-technologie van Castrol MAGNATEC is een wereldprimeur. De moleculen hechten zich aan kritieke motoronderdelen en grijpen in elkaar om de opwarming- en stop-start-slijtage te verminderen. Daardoor ontstaat een beschermend krachtveld dat zowel de slijtage tijdens opwarmen als door stoppen en starten met tot wel 50%* vermindert.

Castrol MAGNATEC met DUALOCK-technologie maakt gebruik van de combinatie van twee verschillende beschermende moleculen. Die grijpen aan het oppervlak in elkaar en creëren een beschermend krachtveld, dat zorgt voor zowel een drastische vermindering van slijtage bij opwarmen als slijtage door stoppen en optrekken. 


Castrol Magnatec Stop-Start

Zelfs de gewone bestuurders stoppen en starten tegenwoordig tot wel 18000 keer per jaar. Daarnaast draagt het veelvuldig stationair draaien in het verkeer en/of wachten voor kruispunten of file rijden bij tot microscopische slijtage in uw motor. Castrol Magnatec Stop-Start geeft in de meest recente industrietest significant minder slijtage in STOPSTART situaties. Castrol Magnatec Stop-Start bevat intelligente moleculen die zich vasthechten zich aan de kritische motoronderdelen, en vormen een zelfherstellende beschermlaag. Het biedt een permanente bescherming onder alle kritische momenten van stop-start rijden.


Welke Castrol Magnatec motorolie heb ik nodig?

Met de online tool van Castrol kunt u de juiste Castrol motorolie voor uw auto opzoeken. Klik hier om de online tool van Castrol op te starten. Daarnaast kunt u bij ons per Castrol Magnatec product de productgegevens en technische specificaties in PDF-formaat bekijken.