Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • A-merk motorolie, scherp geprijsd
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Kwaliteitsolie, scherpe prijzen!
  • Niet tevreden? Geld terug!
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

SHELL HELIX VOLSYNTHETISCHE MOTOROLIE

De volsynthetische Shell motorolie wordt gefabriceerd met een 100% synthetische basisvoorraad en additieven van hoge kwaliteit; hierdoor worden hogere prestatieniveaus verkregen dan bij oliën op basis van synthetische technologie of minerale oliën. Aan deze synthetische basisoliën van hoge kwaliteit wordt Shell's gepatenteerde Active Cleansing Technology toegevoegd om tot een motorolie te komen die superieure reiniging en bescherming voor moderne motoren biedt.

Volsynthetische Shell motorolie beschermt uw motor.

Goede motorolie is niet alleen van belang onder ijskoude omstandigheden of tijdens verschroeiende hitte. Ook onder normale rijomstandigheden of in het drukke stadsverkeer waarbij u continu moet stoppen en starten moet motorolie optimaal functioneren. De volsynthetische samenstelling van Shell Helix Ultra biedt maximale bescherming in zeer warme en zeer koude klimaten en onder zware rijomstandigheden.

Technologische partnerschappen met OEM's

Shell werkt nauw samen met leidende autofabrikanten waaronder BMW, VAG, Mercedes Benz, Ferrari, Maserati, Jaguar en Land Rover. Dit stelt Shell in staat om producten te ontwikkelen en te testen die aan de hoogste eisen voldoen en superieure prestaties leveren voor elke berijder.

De samenwerking Tussen Shell en Scuderia Ferrari is een voorbeeld van de voortdurende technische ontwikkeling. Wist u dat het raceteam van Ferrari smeermiddelen gebruikt die dezelfde bouwstenen (basisoliën en additieven) bevatten als Shell Helix Ultra met PurePlus-technologie? Ook is elke Ferrari, die de productielijn Maranello verlaat, gevuld met Shell Helix Ultra.

Vind de juiste Shell motorolie voor uw auto

ÔÇőGebruik Shell LubeMatch-hulpprogramma om de juiste Shell motorolie voor uw voertuig te vinden. Klik hier om het hulpprogramma op te starten.