Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • A-merk motorolie, scherp geprijsd
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Kwaliteitsolie, scherpe prijzen!
  • Niet tevreden? Geld terug!

Castrol Edge producten worden geleverd in een nieuwe verpakking! Klik hier voor meer info   2 / 3  Bezig met laden...
  1  2  3  


Castrol Edge

Castrol Edge is meest geavanceerde motorolie van Castrol die ontwikkeld is voor automobilisten die alleen het beste van hun voertuig eisen. Het complete Castrol Edge assortiment is ontwikkeld om de ware motorprestaties te maximaliseren op de momenten waarop u die het hardst nodig heeft.

Alle Castrol Edge producten zijn volsynthetisch en worden geproduceerd met de Fluid TITANIUM Technologie van Castrol. 

De huidige motoren zijn grensverleggend voor zowel technologie als technische ontwikkeling: ze zijn kleiner en ultra-efficiënt. Deze geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken, die wrijving kunnen veroorzaken. Tijdens elke krukasomwenteling ontstaan er, terwijl de motor vermogen levert, in een cyclus door de hele motor intense wrijvingshotspots die niet langer dan microseconden bestaan. Allemaal bij elkaar kunnen deze wrijvingshotspots de motorprestaties tot wel 10% verminderen. Voor mensen die van autorijden houden, is 10% van de motorprestaties inleveren gewoon geen optie. Castrol Edge met Fluid Titanium transformeert zodat hij sterker wordt onder druk en ontketent de ware motorprestaties.

Castrol Edge met Fluid TITANIUM verandert fysiek van structuur en wordt stijver op extreme drukpunten. Zo wordt contact van metaal op metaal voorkomen en wrijving verminderd. Wanneer de druk afneemt, keert de olie terug naar zijn vloeibare staat. CCastrol Edge met Fluid TITANIUM  is sterker onder druk, verandert van structuur en vermindert prestatieverlagende wrijving met 20%*.

 

Castrol Edge voordelen:

  • Is op zijn sterkst wanneer de druk het hoogst is, zodat de motor van uw auto beschermd blijft
  • Vermindert vermogenverlagende wrijving bij alle motortoerentallen en -condities
  • Onafhankelijk getest tegen de hoogste normen, voor bewezen prestaties
  • Aanbevolen door wereldwijd toonaangevende autofabrikanten
  • Beschermt de motor gedurende het hele olieverversingsinterval, zelfs onder extreme druk


Welke Castrol motorolie heb ik nodig?

Met de online tool van Castrol kunt u de juiste Castrol motorolie voor uw auto opzoeken. Klik hier om de online tool van Castrol op te starten. Daarnaast kunt u bij ons per Castrol Edge product de productgegevens en technische specificaties in PDF-formaat bekijken.