Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 (208 liter) gratis verzending
Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 houdt zelfs de meest gevoelige onderdelen van de motor schoon door haar speciale reinigende en dispergerende additieven. Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 draagt bij aan de bescherming van het milieu door de emissies van CO2 en andere vervuilingen te verminderen. Toegevoegd de effectiviteit van het deeltjesfilter, de vermindering van het brandstofverbruik waardoor de CO2 uitstoot minder wordt, het lage fosforgehalte dat de werking van de katalysator versterkt, de EGR klep die minder wordt vervuild, waardoor de NOx uitstoot beter verminderd kan worden.

Toepassingen Total Quartz Ineo Longlife 5W-30

  • Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 is ontwikkeld voor het smeren van de meest recente (Euro V) benzine- en dieselmotoren met deeltjesfilter.
  • Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 is uitermate geschikt voor motoren met turbo, meerkleps-motoren en motoren met directe inspuiting.
  • Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 kan onder de meest zware omstandigheden worden gebruikt (autosnelweg, binnenweg, stad), in alle seizoenen.
  • Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 is perfect geschikt voor auto's voorzien van een katalysator of roetfilter.
 

Specificaties Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 

  • ACEA C3
  • BMW Longlife 04 (LL04) en Longlife 01 (LL01)
  • MERCEDES-BENZ: 229.51 en 229.31
  • PORSCHE C30
  • Volkswagen 504.00/507.00, 502.00/505.00/505.01 en 501.01

Olieadvies voor uw voertuig

Zoekt u toch een andere olie van een andere top merk? Gebruik dan de tools van Castrol, Mobil 1, Shell of Total om de juiste motorolie voor uw auto te raadplegen. Deze tools vindt u op onze olieadvies pagina. Mocht u toch nog hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Verzending

Dit product wordt gratis verzonden

Total Quartz Ineo Longlife 5W-30 houdt zelfs de meest gevoelige onderdelen van de motor schoon door haar speciale reinigende en dispergerende additieven.
Vraag offerte aan
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.