Total Quartz Ineo Longlife 0W-30 (5 liter)

Total Quartz Ineo Longlife 0W-30 wordt speciaal aanbevolen voor gebruik in voertuigen van de VW-groep ( Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Porsche) die een olie met specificatie VW 504.00 / 507.00 vereisen. 

Total Quartz Ineo Longlife 0W-30, met ART (Age Resistance Technology), is een hoogtechnologische formule die de antioxidatie-eigenschappen van de motorolie versterkt en daarom de ultieme bescherming biedt tegen sludgevorming en
motorslijtage


Total Quartz Ineo Longlife 0W-30 voordelen:

  • Verbeterde mileu-impact: Total Quartz Ineo Longlife 0W-30 vermindert neerslagvorming in de motor en verzekert een optimale werking van de nieuwste diesel-roetfilters (DPF) en benzine-katalysatoren die de uitstoot van NOX, CO2, CO en fijn stof verlagen. Het voldoet aan de Euro 6 emissienorm.
  • Uitstekende weerstand tegen oxidatie: Total Quartz Ineo Longlife verzekert een buitengewone duurzaamheid van de motor en voldoet aan de meest veeleisende onderhoudsschema’s van de constructeurs door extra lange olieverversingsintervallen mogelijk te maken, dankzij een uitzonderlijke oxidatieweerstand.
  • Optimale bescherming van de motor: Biedt een ongeëvenaarde bescherming van de motor bij uiteenlopende motortoerentallen, omstandigheden, temperaturen of rijstijlen.
  • Koudstart prestaties: Uitstekende bescherming van de motor vanaf het starten.
  • Netheid van de motor: Vermindert neerslagvorming in de motor en helpt zo de prestaties te maximaliseren.
 

Total Quartz Ineo Longlife 0W-30 specificaties: 

  • ACEA C3
  • PORSCHE : Porsche C30
  • VAG : VW 504.00 ,VW 507.00
     

Olieadvies voor uw voertuig

Zoekt u toch een andere olie van een andere top merk? Gebruik dan de tools van Castrol, Mobil 1, Shell of Total om de juiste motorolie voor uw auto te raadplegen. Deze tools vindt u op onze olieadvies pagina. Mocht u toch nog hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

Levertijd

Op voorraad, voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 39,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.