Total Quartz Ineo First 0W-20 1L Total Quartz Ineo First 0W-20 1L
Total Quartz Ineo First 0W-20 1L Total Quartz Ineo First 0W-20 1L
Total Quartz Ineo First 0W-20, met ART (Age Resistance Technology), is een hoogtechnologische formule die de antioxidatie-eigenschappen van de motorolie versterkt en daarom de ultieme bescherming biedt tegen sludgevorming en motorslijtage.

Total Quartz Ineo First 0W-20 wordt gebruikt als First Fill (Eerste fabrieksvulling) door de groep PSA PEUGEOT CITROEN en wordt aanbevolen door PEUGEOT, CITROEN en DS bij de naverkoop.

Total Quartz Ineo First 0W-20 is een motorolie op basis van synthetische technologie en specifieke antipollutie additieven die de motor de beste bescherming biedt tegen slijtage en vervuiling. De nabehandelingssystemen, die gevoelig zijn voor het gebruikte smeermiddel en duur zijn in onderhoud, worden ook op duurzame wijze beschermd dankzij de « Low SAPS » formule, met lage gehaltes sulfaatas, fosfor en zwavel.

Total Quartz Ineo First 0W-20 leidt tot brandstofbesparing zonder aanpassing van het rijgedrag. De olie is ook geschikt voor de zwaarste gebruiksomstandigheden (van deur tot deur, sportieve rijstijl, herhaaldelijk starten, stadsverkeer, snelwegen…). Total Quartz Ineo First 0W-20 is speciaal aangepast aan recente motoren (DV5R en EB2DT) met de PSA Blue HDItechnologie.
 

Total Quartz Ineo First 0W-20 specificaties

  • ACEA C5
  • PEUGEOT CITROËN PSA B71 2010
  • BENZINE & DIESEL
  • SYNTHETISCHE TECHNOLOGIE
  • FUEL ECONOMY & LOW SAPS
 

Olieadvies voor uw voertuig

Zoekt u toch een andere olie van een andere top merk? Gebruik dan de tools van Castrol, Mobil 1, Shell of Total om de juiste motorolie voor uw auto te raadplegen. Deze tools vindt u op onze olieadvies pagina. Mocht u toch nog hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Levertijd

Op voorraad, voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

Total Quartz Ineo First 0W-20, met ART (Age Resistance Technology), is een hoogtechnologische formule die de antioxidatie-eigenschappen van de motorolie versterkt en daarom de ultieme bescherming bied
€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.