Total Quartz Ineo Efficiency 0W-30  werd speciaal geformuleerd voor de benzine*- en dieselmotoren van de voertuigen van Duitse constructeurs (wordt aanbevolen voor BMW en MINI).

Total Quartz Ineo Efficiency 0W-30  is smeermiddel op basis van synthetische technologie dat schadelijke uitstoot beperkt en zorgt voor de beste bescherming van de motor tegen slijtage en verontreiniging. De nabehandelingsystemen, gevoelig voor het gebruikte smeermiddel en duur in onderhoud, worden eveneens beschermd dankzij de “Low SAPS”- formule met laag sulfaatas-, fosfor- en zwavelgehalte.

Dit smeermiddel heeft ook een brandstofbesparende werking zonder aanpassing van het rijgedrag. Het is geschikt voor gebruik in de meest veeleisende rijomstandigheden (druk stadsverkeer, sportieve rijstijl, herhaaldelijk starten, snelwegen…).

* Gebruik in benzinemotoren is gelimiteerd tot Europese landen
 

Total Quartz Ineo Efficiency 0W-30 voordelen:

  • Bescherming van de nabehandelingsystemen: Dit smeermiddel verzekert de optimale werking van de driewegkatalysator en roetfilter (DPF), door vervuiling en verstopping te voorkomen. Emissies van schadelijke stoffen worden hierdoor verminderd (HC, NOx, CO, deeltjes…).
  • Bescherming en zuiverheid van de motor: Deze olie heeft uitstekende antislijtage-eigenschappen die de gevoeligste onderdelen van de motor beschermen. De uitstekende dispergerende en detergerende eigenschappen houden de motor zuiver waardoor het vermogen op peil blijft.
  • Moeiteloos koudstarten: De 0W-30-graad gekoppeld aan specifieke additieven garandeert moeiteloos starten zelfs bij zeer lage temperaturen.
  •  

Total Quartz Ineo Efficiency 0W-30 specificaties:

  • ACEA C2
  • ACEA C3
  • BMW LL-04
  • MB-Approval 229.51
  • MB-Approval 229.31

Levertijd

Op voorraad, voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*

€ 8,49
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 8,49

5 of meer

€ 8,49  € 7,99


Bijlagen:

Laatst bekeken producten