Total Quartz 9000 Fuel Economy 0W-30 beschermt de bewegende delen door er voor te zorgen dat zij bij de koude start onmiddellijk en optimaal worden gesmeerd; hierdoor blijft de motor hoge prestaties leveren en in een optimale conditie. Houdt zelfs de meest gevoelige onderdelen van de motor schoon door haar speciale reinigende en dispergerende additieven.

Total Quartz 9000 Fuel Economy 0W-30 kan worden gebruikt in de moeilijkste bedrijfsomstandigheden (stadsverkeer, hoofdwegen, autosnelwegen) en is geschikt voor alle typen rijden, met name sportief rijden, snel rijden en rijden in alle seizoenen.

Total Quartz 9000 Fuel Economy 0W-30, motorolie op basis van synthetische basisoliën, maakt lange olieverversingsintervallen mogelijk. Dankzij de zeer hoge dunvloeibaarheid bij lage temperaturen wordt de koude start vergemakkelijkt. Tevens is de oliefilmsterkte bij zeer hoge temperaturen hoog.


Voordelen:

  • Anti-slijtagebescherming: deze olie zorgt voor een optimale levensduur van de motor met zijn anti-slijtage eigenschappen die de meest gevoelige onderdelen van de motor beschermen.
  • Verlengde olieverversingsintervallen
  • Motorbescherming, netheid en prestaties: deze olie bevat reinigings- en dispersieve additieven die de motor schoon houden, goed presteren en zo zijn kracht behouden.
  • Gemakkelijkere koude starts: zijn uitzonderlijke vloeibaarheid is perfect aangepast voor koud starten onder extreme weersomstandigheden en zorgt voor een goede bescherming van mechanische onderdelen bij hoge temperaturen.
  • Minder wrijving: de uitstekende vloeibaarheid vermindert wrijving en zorgt daarom voor een aanzienlijke brandstofbesparing (brandstofverbruik werd gemeten op 2,6% tijdens officiële M111FE-tests) en verlaagt de CO2-uitstoot.
 

Total Quartz 9000 Fuel Economy 0W-30 specificaties:

  • ACEA A5/B5
  • API SL/CF
  • Volvo VCC 95200377
  • Voldoet aan de technische vereisten van Ford

Opmerking: Total is bezig met het vernieuwen van de verpakkingen van motorolie producten. Daarom kan dit product geleverd worden in een vernieuwde verpakking. Voor meer informatie klik hier.

Levertijd

Op voorraad, voor 19:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*

€ 37,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Foto('s):

Bijlagen:

Laatst bekeken producten