• Liqui Moly Super Diesel Additief verwijdert afzettingen in het dieselinjectiesysteem en in de verbrandingsruimte en voorkomt de nieuwe vorming ervan.
 • Verzorgt alle componenten van het dieselinjectiesysteem. Verhindert het vastbranden en verharsen van klepnaalden.
 • Verhoogt het cetaangetal en verbetert de ontvlambaarheid van de dieselbrandstof.
 • Zorgt voor een rustige motorloop.
 • Beschermt het volledige brandstofsysteem tegen corrosie en slijtage.
 • Optimaliseert de AU-waarden en het prestatievermogen van de motor.
 • Schone motoren verbruiken minder brandstof en de uitstoot van schadelijke stoffen daalt.

Liqui Moly Super Diesel Additief toepassingsgebieden  

 • Geschikt voor alle dieselmotoren met en zonder dieselpartikelfilter - ter preventie of als behandeling.
 • Turbo-getest.
 • Voor directe toevoeging in de brandstoftank.
 • Volkomen verenigbaar met alle conventionele diesel- en biodieselbrandstoffen.
 • 250 ml volstaat voor 75 l brandstof (dosering 1:300).
 • Werking houdt aan gedurende 2.000 km. 
Het is het lot van iedere verbrandingsmotor: zodra hij loopt, ontstaan er verbrandingsresten die zich afzetten aan de binnenzijde van de motor. Hierdoor neemt het vermogen van de motor sluipenderwijs af en nemen het verbruik en het risico op pech toe. Het Super Diesel Additief van de Duitse olie- en additievenspecialist LIQUI MOLY maakt hier korte metten mee en herstelt het oorspronkelijke vermogen van de motor.

Met de injectoren wordt de dieselolie in de vorm van een fijne nevel in de verbrandingskamer gespoten. "Als zich verkorstingen vormen rond en op de minuscule openingen van de injectoren, wordt de brandstof niet meer zo fijn verneveld. De verbranding verloopt dan een stuk minder efficiënt." Het gevolg: het motorvermogen daalt, het brandstofverbruik neemt toe en de uitlaatgaswaarden verslechteren. Doordat het om een sluipend proces gaat, merkt de bestuurder hier meestal niets van.

Daarbij komt dat de injectoren zeer precieze, gevoelige componenten zijn, die bestand moeten zijn tegen drukken van enkele duizenden bar bij soms wel meer dan honderd precies gedoseerde inspuitingen per seconde. Door verbrandingsresten komen de injectoren dicht te zitten en weigeren ze dienst. Een injector is niet goedkoop en moet worden gemonteerd door een werkplaats, wat vervanging nog duurder maakt.

Op deze kosten kan worden bespaard door iedere 2000 kilometer een dosis Super Diesel Additief van LIQUI MOLY toe te voegen in de tank. Het actieve bestanddeel lost verkorstingen aan de injectoren op en verbetert zo het vernevelingsbeeld. Zo krijgt de motor zijn oorspronkelijke vermogen en verbruikswaarden weer terug. Naast de reinigende werking biedt Super Diesel Additief nog twee voordelen: het verhoogt het cetaangetal en verbetert zo de zelfontbranding van de dieselolie. Tevens wordt het hele brandstofsysteem beschermd tegen corrosie en slijtage.

Door zijn veelzijdigheid biedt het Super Diesel Additief ook bescherming voor de motor als de brandstof eens van mindere kwaliteit is.

"Door regelmatig Super Diesel Additief te gebruiken, wordt een optimaal reinigingsresultaat verkregen", aldus David Kaiser, hoofd Onderzoek & Ontwikkeling bij LIQUI MOLY. Zo krijgt de motor zijn oorspronkelijke waarden terug, zowel voor het motorvermogen als het verbruik. En dure reparaties worden voorkomen."

Op de thuismarkt in Duitsland is LIQUI MOLY de onbetwiste marktleider.

Levertijd

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

€ 7,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Bijlagen: