Castrol React Performance DOT 4 remvloeistof is ontworpen voor gebruik in alle typen remsystemen met name die welke zijn blootgesteld aan extreme omstandigheden.

Toepassing
Castrol React Performance DOT 4 werd speciaal ontwikkeld om te voldoen als hoogtemperatuur alternatief voor DOT 5.1 remvloeistoffen. Het is ontwikkeld voor het gebruik in alle remsystemen, en meer specifiek voor deze blootgesteld aan extreme condities. Het is volledig verenigbaar met andere remvloeistoffen die aan de normen FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 en DOT 5.1 beantwoorden.

Om de hoogwaardige prestatiekarakteristieken te behouden is het aan te bevelen dit product niet te
mengen met andere remvloeistoffen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat Castrol React Performance DOT 4 moet worden vervangen volgens het advies van de voertuigfabrikanten. Indien geen dergelijk advies aanwezig, is een 2 jaarlijkse vervangingsperiode aanbevolen.

Gebruiksvoorwaarden

Castrol React Performance DOT 4 mag niet worden gebruikt in remsystemen waarvoor producten  gebaseerd op minerale olie zijn aanbevolen (bijvoorbeeld enkele Citroën systemen waarvoor Castrol LHM Plus geschikt is, en Rolls Royce voertuigen waarvoor Castrol CHSMO Plus is goedgekeurd).

Zoals met alle remvloeistoffen op basis van glycolethers, mag dit product niet in aanraking komen met lakken en ander schilderwerk, omdat het mogelijk een schadelijk effect heeft. Indien dit toch het geval mocht zijn, de oppervlakte onmiddellijk spoelen met water. Niet afvegen.


Castrol React Performance DOT 4 specificaties:

  • FMVSS 116 DOT
  • ISO 4925 Class 4
  • JIS K2233
  • SAE J1703
  • SAE J1704

Levertijd

Op voorraad, voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*

€ 10,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Bijlagen:

Laatst bekeken producten