Castrol Brake Fluid DOT 4 remvloeistof 1L

Castrol Brake Fluid DOT4 is een synthetische remvloeistof met een hoog kookpunt die de eisen van de SAE J1703, SAE J1704, FMVSS 116 DOT 4, ISO 4925 en JIS K 2233 specificaties overtreft. Castrol Brake Fluid DOT4 is ontworpen voor gebruik in alle remsystemen welke onderhevig zijn aan extreme omstandigheden.

Castrol Brake Fluid DOT4 is een formulatie op basis van gemengde polyalkylene glycolethers en
boraatesters met zorgvuldig geselecteerde additieven en corrosiebeschermers welke een
ultieme bescherming geven tegen de gevolgen van corrosie en "vapour lock". De formulering is zodanig ontwikkeld dat het "vapour lock" punt op een hoger niveau ligt dan conventionele glycolether gebaseerde vloeistoffen. Castrol Brake Fluid Dot 4 is volledig mengbaar met andere remvloeistoffen die beantwoorden aan de normen FMVSS 116 DOT 3 en DOT 4, om de hoogwaardige prestatiekarakteristieken te behouden is het  niet aan te bevelen dit product te mengen met andere remvloeistoffen. 

Alle conventionele remvloeistoffen verslechteren tijdens het gebruik. Het is aanbevolen Castrol Brake Fluid DOT4 te vervangen volgens de voorschriften van de fabrikant. Indien geen voorschriften aanwezig  zijn is het aan te bevelen de remvloeistof elke 2 jaar te vervangen.
 
Zoals met alle remvloeistoffen op basis van glycolethers, mag dit product niet in aanraking komen met lakken en ander schilderwerk omdat het mogelijk een schadelijk effect heeft. Indien dit toch het geval mocht zijn, de oppervlakte onmiddellijk spoelen met water. Niet afvegen.

PRODUCT PRESTATIE CLAIMS:

  • JASO JIS K2233

  • SAE J1703J1704

  • 4925 Class 4

  • FMVSS DOT 4

Levertijd

Op voorraad, voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

Castrol Brake Fluid DOT4 is ontworpen voor gebruik in alle remsystemen welke onderhevig zijn aan extreme omstandigheden.
€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.