Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 is een speciale volsynthetische, brandstofbesparende motorolie voor gebruik in alle benzine- en dieselmotoren, met en zonder roetfilter, waarvoor een olie met het prestatieniveau van de Ford specificatie Ford WSS-M2C913-C/Ford WSS-M2C913-D wordt geadviseerd.

Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 met specificatie Ford WSS-M2C913-C/Ford WSS-M2C913-D mag ook toegepast worden in alle oudere Ford motoren, inclusief de dieselmotoren met een roetfilter. Deze motorolie kan tevens worden toegepast in alle motoren van personenauto’s en lichte bedrijfswagens waarvan de fabrikant het gebruik van brandstofbesparende olie met specificatie ACEA A5/B5 aanbeveelt of toestaat.

Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 slaagt voor een uitgebreide reeks prestatietests en voldoet hiermee aan de motoroliespecificatie WSS-M2C913-C

 

Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30 specificaties:

  • ACEA A5/B5;
  • Ford WSS-M2C913-C;
  • Ford WSS-M2C913-D;
  • Jaguar Land Rover STJLR.03.5003
  • Type: volsynthetisch

Wat zijn volsynthetische motoroliën?

De volsynthetische oliën van Shell Helix worden gefabriceerd met een 100% synthetische basisvoorraad en additieven van hoge kwaliteit; hierdoor worden hogere prestatieniveaus verkregen dan bij oliën op basis van synthetische technologie of minerale oliën. Aan deze synthetische basisoliën van hoge kwaliteit voegt Shell gepatenteerde Shell Active Cleansing Technology toe om tot een motorolie te komen die superieure reiniging en bescherming voor moderne motoren biedt.


Volsynthetische motoroliën beschermen uw motor.

Goede olie is niet alleen van belang onder ijskoude omstandigheden of tijdens verschroeiende hitte. Ook onder normale rijomstandigheden of in het drukke stadsverkeer waarbij u continu moet stoppen en starten moet motorolie optimaal functioneren. De volsynthetische samenstelling van Shell Helix Ultra biedt maximale bescherming in zeer warme en zeer koude klimaten en onder zware rijomstandigheden.

Levertijd

Op voorraad, voor 19:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*

€ 35,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Bijlagen:

Laatst bekeken producten