Liqui Moly Electronic Spray is geschikt voor het onderhoud en de verzorging van alle elektrische contacten zoals steek- en klemverbindingen, lampen en zekeringen, stroomverdelers en onderbrekers, schakelaars, batterijpolen, lichtmachines, starters enz. Voor het smeren van fijnmechanische componenten zoals deursloten, hefbomen, rails, bowdenkabels.

Liqui Moly Electronic Spray is een volsynthetische, kunststof compatibele contactspray, afgestemd op voertuigelektriciteit en elektronica. Liqui Moly Electronic Spray is vrij van minerale, dierlijke, plantaardige oliën en siliconen.
 

  • reinigt verontreinigde contacten
  • goede waterafscheiding
  • goede corrosiebescherming
  • ondergraaft oxide- en sulfideaanslag
  • verdringt vocht
  • vermindert contactweerstanden
  • vrij van siliconen


Liqui Moly Electronic Spray 200 ml gebruik

Componenten voor de montage inspuiten, vervolgens monteren. Bij sterk gecorrodeerde contacten middel langer laten inwerken, los gekomen corrosieresten met doek of borstel afwrijven. Opmerking: Na het opspuiten 10 min. laten luchten alvorens de component aan een spanningsbron aan te sluiten.


Over Liqui Moly

Liqui Moly, het populairste motoroliemerk van Duitsland, onderzoekt, ontwikkelt en produceert al 60 jaar uitsluitend in Duitsland. Onderscheidingen als "Topmerk“ of "Best Brand“ weerspiegelen sinds jaren het hoge aanzien bij zowel vakmensen als ook bij de consument. 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 17,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Bijlagen:

Laatst bekeken producten