Liqui Moly Catalytic System Cleaner beschermt de katalysator tegen verstopping door roet. Reinigt inlaatkleppen en verbrandingskamer. Verbetert de verbranding van de brandstof. Schone motoren verminderen het brandstofverbruik en hiermee de CO2-uitstoot. 


Liqui Moly Catalytic System Cleaner eigenschappen

  • beschermt de katalysator tegen verstopping door roet
  • garandeert een optimale verbranding reinigt het aanzuigkanaal, de inlaatventielen en de verbrandingskamer
  • voorkomt corrosie in het brandstofsysteem met langdurige werking garandeert een laag brandstofverbruik
  • geschikt voor alle benzinemotoren met katalysator.


Liqui Moly Catalytic System Cleaner gebruik

Additief in de LIQUI MOLY pompspuitfles (art nr. 3316) vullen. Pompspuitfles oppompen. Toegang tot het aanzuigkanaal creëren, idealiter achter de turbolader. Houd er rekening mee dat de toegang achter de luchtmassasensor moet zijn. Start de motor en spuit het additief met korte tussenpozen bij gemiddelde toerental (2.000-3.000 tpm) in het aanzuigkanaal. Als er geen toerentalschommelingen zijn, kunnen de spuitintervallen verlengd worden. Bij grote toerentalafwijkingen (<700 tpm), spuittijd verkorten. Controleer de pompspuitfles voor een fijne verneveling regelmatig voor voldoende restdruk. LIQUI MOLY aanvaardt geen enkele garantie voor toepassingen die afwijken van de specificaties in de productinformatie en van andere dan de hier genoemde doseersystemen. De gebruiker is als enige verantwoordelijk voor het controleren van de geschiktheid van afwijkende doseersystemen. Voor een optimale reiniging van het brandstofsysteem raden wij aan om Catalytic System Clean (art. nr. 7110) direct na gebruik van het additief aan de brandstof toe te voegen. Dit garandeert een optimale reinheid van het gehele motorsysteem inclusief het uitlaatgassysteem.

Verwijzing

Mangaanoxide gebaseerde afzettingen in de katalysator kunnen niet worden verwijderd.


Over Liqui Moly

Liqui Moly, het populairste motoroliemerk van Duitsland, onderzoekt, ontwikkelt en produceert al 60 jaar uitsluitend in Duitsland. Onderscheidingen als "Topmerk“ of "Best Brand“ weerspiegelen sinds jaren het hoge aanzien bij zowel vakmensen als ook bij de consument. 

Levertijd

Op voorraad, voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden*

€ 7,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 7,95

2 of meer

€ 7,95  € 6,95


Video('s): Liqui Moly Catalytic System Cleaner 300ml
Bijlagen:

Laatst bekeken producten